CoolSpace
intrebari si comenzi telefonice la:
(de luni pana vineri intre orele 10-17)
suport online: Suport Live YMessenger
Top caseta
Producator [cauta produsele in functie de producator]
Bottom caseta
Top caseta
Newsletter [fii la curent cu ultimele noutati CoolSpace]
Bottom caseta

Garantie produse

Garantia produselor

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor, importatorilor sau furnizorilor acestora catre CoolSpace. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Certificatele de garantie sunt emise direct de catre producatori / importatori / furnizori. Acestia au o retea de service nationala, sau au contract de colaborare cu o astfel de retea nationala, avand ca obiect asigurarea serviciilor de service in garantie, sau pot asigura ei insisi activitatile de service pentru produsele distribuite prin intermediul CoolSpace.ro.

Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator / importator / furnizor va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc aceasta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului.

Lipsa certificatului de garantie a produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa sesizari@coolspace.ro; orice sesizare ulterioara nu mai poate fi luata in considerare.


Asigurarea garantiilor in retele de service ale producatorilor.

Produsele insotite de Certificate de Garantie ale producatorilor beneficiaza de garantie in retelele de service ale acestora, in centrele mentionate explicit pe certificate.
Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor in acest caz pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

CoolSpace.ro nu poate fi tinut sub nici o forma responsabil de neindeplinirea, indeplinirea incompleta sau defectuoasa a obligatiilor ce revin producatorilor / importatorilor / furnizorilor si sunt stabilite prin legislatia in vigoare.

Ai mai vazut
Alege produse de la urmatorii producatori:
Buton Contact
-->