CoolSpace
intrebari si comenzi telefonice la:
(de luni pana vineri intre orele 10-17)
suport online: Suport Live YMessenger
Top caseta
Producator [cauta produsele in functie de producator]
Bottom caseta
Top caseta
Newsletter [fii la curent cu ultimele noutati CoolSpace]
Bottom caseta

Termeni si conditii

Contractul CoolSpace cu Clientii

Compania care administreaza site-ul http://www.CoolSpace.ro, denumit in continuare CoolSpace, este S.C. Coolspace S.R.L.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. Coolspace S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni de utilizare " din subsolul paginilor site-ului.

1. Confidentialitatea datelor

S.C. CoolSpace S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.
S.C. CoolSpace S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. S.C. CoolSpace S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

2. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului CoolSpace, constand in imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea S.C. Coolspace S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. Coolspace S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Accesul la informatiile de pe site

S.C. Coolspace S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul CoolSpace.  S.C. Coolspace S.R.L. nu confera utilizatorilor drepturi pentru a descarca, de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Coolspace S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

4. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI COOLSPACE.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL COOLSPACE.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI COOLSPACE.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

5. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. S.C. Coolspace S.R.L. nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit si in numele propriu sau al altor persoane, in ceea ce priveste produsele prezentate si oferite spre vanzare. Aceasta clauza se aplica inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, pentru: informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. Coolspace S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate, acest fapt fiind responsabilitatea furnizorilor sai de produse si servicii, pentru care S.C. Coolspace S.R.L. actioneaza ca si intermediar.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). S.C. Coolspace S.R.L. si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, S.C. Coolspace S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul CoolSpace, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

S.C. Coolspace S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate prin reteaua de vanzare proprie. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului / furnizorului sau a service-ului autorizat de acesta, asa cum este stipulat in certificatul de garantie care insoteste produsul/produsele cumparat/e. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Coolspace S.R.L. oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. Coolspace S.R.L. de la acest client.

6. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (in cuantumul procentual stabilit prin legislatia in vigoare aplicabila), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima sau maxima a comenzii.

7. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. S.C. Coolspace S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Se va aplica un tarif de livrare in cuantum de 20 RON in situatia in care greutatea totala a produselor comandate nu depaseste 1 kg. Pentru comenzi unde greutatea produselor comandate depaseste aceasta valoare, tariful de transport va fi calculat separat si comunicat de catre S.C. Coolspace S.R.L. prin contactarea clientilor sai. Confirmarea comenzilor se va face dupa confirmarea tarifului de transport in situatia in care valoarea acestuia este mai mare de 20 RON.

S.C. Coolspace S.R.L. nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa S.C. Coolspace S.R.L., care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari vor putea fi inmanate clientului numai dupa reconfirmarea comenzii catre un consultant de vanzari si dupa achitarea eventualelor costuri suplimentare generate de aceasta situatie.

8. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. S.C. Coolspace S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin depunere de numerar in contul firmei; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Coolspace S.R.L. la adresa de e-mail comenzi@CoolSpace.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. Coolspace S.R.L.. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online, in situatia in care S.C. Coolspace S.R.L. va decide utilizarea acestui mijloc de plata. In acest caz, S.C. Coolspace S.R.L. va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea, va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

In situatia achitarii produselor la livrare prin procedeul de ramburs, pe langa pretul produsului si cel al transportului se va plati si contravaloarea serviciului de ramburs. Valoarea acestuia este de 10 lei + 1% din valoarea platii efectuate. Acest tarif include TVA.

9. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv. Raspunderea pentru orice situatii care implica functionarea defectuoasa, nefunctionarea produsului sau neconformitatea acestuia cu caracteristicile altor produse din familia sa apartine exclusiv furnizorului / importatorului acestor produse, in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

10. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul CoolSpace pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. S.C. Coolspace S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

S.C. Coolspace S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. Coolspace S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. Coolspace S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

11. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul CoolSpace este gazduit de serverele unei terte persoane, fie aceasta fizica sau juridica, dreptul de utilizare a spatiului pe server si de folosire a serviciilor conexe fiind dobandit conform legii. Societatea S.C. Coolspace S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C. Coolspace S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului CoolSpace.

S.C. Coolspace S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul CoolSpace. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. S.C. Coolspace S.R.L. isi asuma responsabilitatea fata de clientii sai de a depune toate diligentele pentru a limita sau intrerupe accesul catre site-uri care, prin natura informatiilor publicate, contravin legilor romane, insa nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru incalcarile legii de catre aceste site-uri.

12. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris S.C. Coolspace S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa client@CoolSpace.ro.

13. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe CoolSpace sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii. Acordul poate fi exprimat atat expres, prin comunicarea fara echivoc a acestuia, in orice mod, catre reprezentantii S.C. Coolspace S.R.L., cat si tacit, prin achizitionarea unui produs / unor produse.
Ai mai vazut
Alege produse de la urmatorii producatori:
Buton Contact
-->